naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reglement

Gelieve  goed de voorwaarden te lezen voor je je inschrijft, dan kom je zeker niet voor verrassingen te staan!

Regels ivm betaling:

1. Er wordt pas een plaatsje voor je vrij gehouden als je inschrijvingsgeld ontvangen is.
2. In geen enkel geval wordt inschrijvingsgeld terugbetaald.
Een eventueel overschot van een stoffenkaart wordt als een tegoedbedrag als een waardebon bijgehouden. Let op: de stoffenkaart geeft pas recht op 5 euro gratis stof  als je de volledig kaart voor de aankoop van stoffen en materialen gebruikt. Niet als je een deel als inschrijvingsgeld recupereert.


Regels ivm afwezigheid/verplaatsing/annulatie/ziekte:

3. Indien je minimum 7 dagen op voorhand verwittigt kan je een les waarvoor je ingeschreven bent altijd verplaatsen naar een andere datum naar keuze.
Indien je minder dan 7 dagen op voorhand verwittigt kan je je les enkel verzetten naar een ander tijdstip binnen de 6 dagen vanaf de lesdag in kwestie, indien er ergens nog een plaatje vrij is. Indien je op de voorgestelde vervangmomenten niet kan komen, of er zijn geen plaatsen meer vrij, dan ben je je les jammergenoeg kwijt.
Op deze voorgaande regels worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet bij ziekte.

 

Regels ivm meerbeurtenkaarten en stoffenkaarten:

4. Meerbeurtenkaarten en stoffenkaarten zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald, maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en bij inschrijving van volgende lessen.

5. Stoffenkaarten kunnen gedeeld met meerdere personen aankocht worden. Meerbeurtenkaarten kunnen in geen geval met meerdere personen aangekocht worden.

 

pijltje

 

schrijf in