naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naailessen

 

naaiwerk

Madame Tirette webshop

 

take-away naaiworkshops vanuit je kot (12+)

tweedaagse workshops tijdens schoolvakanties

Heb je zin om je eigen kleren te leren maken? Zoek je een leuke activiteit voor in de lockdown? Heb je al eens eerder aan een naaimachine gezeten en wil je nu aan de slag met echte kleding? Dan zijn deze vakantie-ateliers voor vast iets voor jou!

Voor deze ateliers heb je al een basiskennis van de naaimachine nodig. Heb je nog nooit eerder iets met een naaimachine gedaan? Schrijf je dan eerst in voor een initiatieworkshop.

Je maakt een eenvoudig kledingstuk in jouw maat. Het soort kledingstuk met bijbehorend basispatroon wordt vooraf bepaald. Jouw patroon wordt op voorhand op maat getekend.
De stoffen kies je zelf.

De stoffen, jouw patroon, een naaidoos en naamachinehaal je op net voor de workshop begint.Je wordt thuis stap voor stap begeleid via de blog en live via Whats'App.

praktisch

hoe gaat dat in zijn werk en wat is daar voor nodig:
1.     Invulformulier:
Om te beginnen moet je bij inschrijving een infofiche invullen. Daarop kan je je maten opgeven en je stofkeuze bepalen. Aan de hand van die gegevens kan ik jouw pakket voorbereiden (wat er in je pakket zit lees je verderop)

2.     Materialen ophalen en terugbrengen:
Aan het begin van de workshop kom je je pakket halen. In je pakket zit alles wat je nodig hebt om de workshop te volgen, waaronder zelfs een naaimachine. Wanneer je alles komt terugbrengen op het einde van de workshop wordt er nog een professionele foto genomen van het eindresultaat. Deze foto's worden gebruikt om mee te adverteren op sociale media (facebook en instagram). Als je hiervoor geen toelating geeft moet je dit voor aanvang van de workshop vermelden.

3.     Begeleiding via blog en whatsapp:

Via mijn blog zal je met tekst, foto’s en filmpjes doorheen de workshop worden geloodst. Je kan al eens kijken hoe het in zijn werk gaat via deze link.

Tijdens de uren van de workshop kan je mij berichten sturen of videobellen via het whatsappgroepje speciaal voor de deelnemers van de workshop.

4.     Naaipakket:
Wat zit er in je naaipakket:
Inbegrepen in de prijs van 120 euro
-        Het gebruik van een naaimachine (husqvarna emerald 116)
-        Het gebruik van een naaidoos met al het nodige naaigerief

- Jouw persoonlijk patroon, op jouw maten getekend

 
De stoffen zijn niet inbegrepen in de prijs (deze materialen worden op het einde van de workshop afgerekend, de kost bedraagt gemiddeld tussen 25 en 40 euro)

 
5.     Thuis voorzien:
-        Een strijkplank met strijkijzer
-        Een tafel met een stopcontact in de buurt om aan je machine te werken.
-        Een grote tafel om je stof je knippen is handig, maar een propere vloer of tapijt werkt PRIMA (zo deed ik het vroeger ook!)
-        Een opgeladen telefoon met Whatsapp
-        Een laptop met internetaansluiting

werk je liever op je eigen naaimachine, dan is dat natuurlijk geen probleem, als je weet hoe je hierop moet werken.

Inschrijven kan via deze link

 

Wil je graag meer resultaten zien van de voorbije vakantieateliers? Like dan Madame Tirette op facebook en bekijk het album eindresultaten vakantie-ateliers.

schrijf je nu in

 • 20181101_162038
 • fronsjurkjes3
 • IMG_6231
 • IMG_6445
 • IMG_6733
 • IMG_7208
 • IMG_7209
 • IMG_7383
 • IMG_7388
 • IMG_7390
 • iona1 (2)
 • css slideshow
 • samen binnenstebuiten en achterstevoren
html slider by WOWSlider.com v8.8