naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naailessen

 

naaiwerk

Madame Tirette webshop

 

Verjaardagsfeestjes en workshops op maat

op zaterdagnamiddag, of tijdens schoolvakanties

verjaardagsfeestje

inhoud van de workshops

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje voor dochterlief en vriendinnen? Dan is een workshop bij Madame Tirette misschien wel iets voor jou!
Als alle deelnemers minstens 9 jaar zijn, kan er worden gewerkt met de naaimachines. In de workshops “tasje maken” en “rokje maken” ligt de nadruk op het leren werken met de naaimachine. Deze workshop organiseren we ook voor volwassen groepen.
Indien er deelnemers in de groep zijn jonger dan 9 jaar, wordt er niet met de machines, maar wel met naald en draad gewerkt. Hier is er de keuze uit “knuffeltjes maken” of “emoticonkussens ontwerpen”.

prijzen

Een workshop voor max 6 personen (met 1 begeleider) kost 180 euro. Daarin is een materiaalkost van 30 euro inbegrepen.

Een workshop voor max 10 personen (met 2 begeleiders) kost 280 euro. Daarin is een materiaalkost van 60 euro inbegrepen.

praktisch

Water, thee, koffie en grenadine worden hier aangeboden. Als je dat graag wil kan je een snack voorzien die in de hand kan gehouden en niet te veel vettigheid achterlaat. Er is een koelkast met kleine diepvries aanwezig. IJsjes, cake of koekjes en brikjes frisdrank zijn prima snackmateriaal.

Verjaardagsfeestjes kunnen doorgaan op zaterdagnamiddag of in schoolvakanties indien er geen andere workshops doorgaan op dat moment. Dit kan je alvast even nakijken op de kalender. Een workshop reserveren kan gewoon via een mailtje naar info@madametirette.be
praktische infoschrijf in