naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reglement

GelieveĀ  goed de voorwaarden te lezen voor je je inschrijft, dan kom je zeker niet voor verrassingen te staan!

Regels ivm betaling:

1. Er wordt pas een plaatsje voor je vrij gehouden als je inschrijvingsgeld ontvangen is. Indien je werkt met een meerbeurtenkaart- en dus op voorhand je lessen hebt betaald- is je inschrijving pas definitief vanaf het moment dat je een bevestiging via mail hebt ontvangen.
2. In geen enkel geval wordt inschrijvingsgeld terugbetaald.

Regels ivm afwezigheid/verplaatsing/annulatie/ziekte:

3. Indien je minimum 7 dagen op voorhand verwittigt kan je een les waarvoor je ingeschreven bent altijd verplaatsen naar een andere datum naar keuze.
Indien je minder dan 7 dagen op voorhand verwittigt kan je je les enkel verzetten naar een ander tijdstip binnen de 6 dagen vanaf de lesdag in kwestie, indien er ergens nog een plaatje vrij is. Je moet Madame Tirette dan wel verwittigen voor het aanvangen van de les in kwestie. Indien je op de voorgestelde vervangmomenten niet kan komen, of er zijn geen plaatsen meer vrij, dan ben je je les jammergenoeg kwijt. Een les die kortdag (minder dan 6 dagen voor aanvang) werd verplaatst wordt slechts 1 keer verplaatst.

Op de regels worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet bij ziekte.

4. Madame Tirette kan beslissen een les niet te laten doorgaan indien je de enige ingeschrevene bent voor die les. In dat geval zal Madame Tirette contact met je nemen en in samenspraak een ander lesmoment bespreken.

Regels ivm meerbeurtenkaarten, stoffenkaarten en waardebonnen:

5. Stoffenkaarten zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald, maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en bij inschrijving van volgende lessen.
Als je een stoffenkaart voor 50 euro aankoopt, krijg je er 5 euro gratis stoffenbudget bovenop indien je de volledige 50 euro voor stoffen/materialen hebt gebruikt. Als je een restant van je stoffenbudget gebruikt als lesgeld krijg je geen 5 euro gratis stoffenbudget erbovenop.

6. Meerbeurtenkaarten en waardebonnen zijn 1 jaar geldig gerekend vanaf de dag van aankoop. Dat betekent dat je 1 jaar de tijd hebt om al je lesdagen te reserveren. Je bent als klant zelf verantwoordelijk om tijdig je lesdagen te reserveren. Madame Tirette stuurt geen verwittiging als je kaart of waardebon bijna ten einde loopt.

Je kan met een meerbeurtenkaart enkel lessen reserveren die op de kalender staan op het moment waarop je meerbeurtenkaart geldig is. Als je kaart vb geldig is tot 31 december, dan kan je ten laatste op 31 december nog reserveren voor alle data die op dat moment op de kalender staan. Je kan met die kaart niet nog verder vooruit reserveren.

7. Stoffenkaarten kunnen gedeeld met meerdere personen aankocht worden. Meerbeurtenkaarten kunnen in geen geval met meerdere personen aangekocht worden.

 

pijltje

 

schrijf in