naailessen


 

 

 

 

 

 

 

praktische info

 

naailessen

 

naaiwerk

Madame Tirette webshop

 

reglement

Gelieve goed de voorwaarden te lezen voor je je inschrijft, dan kom je zeker niet voor verrassingen te staan! Op de regels worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet bij ziekte. Heb je vragen over dit reglement? Stuur gerust een mailtje naar info@madametirette.be

Je kan je alleen inschrijven via de website als je akkoord gaat met dit reglement.

Regels ivm betaling:

1. Je ontvangt na inschrijving, ten laatste de eerstvolgende werkdag, een persoonlijke bevestiging met betalingsaanvraag.
De betalingstermijn is 7 dagen, tenzij je je inschrijft voor een datum binnen de 7 dagen. In dat geval wordt er om een bewijsje van betaling gevraagd, zodat we zeker zijn dat we je plaatsje terecht vrijhouden.
Indien we het inschrijvingsgeld ontvangen binnen de gevraagde termijn houden we je gereserveerde plaatsje(s) definitief voor je vast. Wij sturen geen bevestiging. We sturen wel een herinnering aan je naailes, op zondag of maandag voorafgaand aan je les.

2. In geen enkel geval wordt inschrijvingsgeld terugbetaald.

Regels ivm afwezigheid/verplaatsing/annulatie/ziekte

3. Indien je minimum 7 dagen op voorhand verwittigt kan je een les waarvoor je ingeschreven bent altijd verplaatsen naar een andere datum naar keuze.
Indien je minder dan 7 dagen op voorhand verwittigt kan je je les enkel verzetten naar een ander tijdstip binnen de 6 dagen vanaf de lesdag in kwestie indien er ergens nog een plaatsje vrij is. Je moet Madame Tirette dan wel verwittigen minstens 1 uur voor aanvang van de les in kwestie. Indien je op de voorgestelde vervangmomenten niet kan komen, of er zijn geen plaatsen meer vrij, of er worden geen lesmomenten georganiseerd vb wegens vakantie, dan wordt het gereserveerde plaatsje wel in rekening gebracht. Een les die kortdag (minder dan 7 dagen voor aanvang) werd verplaatst wordt slechts 1 keer verplaatst.

Op de regels worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet bij ziekte.

4. Madame Tirette kan beslissen een les niet te laten doorgaan indien je de enige ingeschrevene bent voor die les. In dat geval zal Madame Tirette contact met je nemen en in samenspraak met jou een ander lesmoment bespreken.

Regels ivm te laat/te vroeg komen

5. Sta je vast in de file of kom je te laat door andere omstandigheden? Het is niet noodzakelijk om ons op de hoogte te stellen. We zien wel wanneer je arriveert en helpen je met evenveel plezier verder met het resterende gedeelte van de les.
Jouw les wordt in rekening gebracht, ook als je er maar een deel van hebt kunnen meevolgen, of als je er helemaal niet meer geraakt bent.

6. Leerlingen zijn welkom vanaf 15 minuten voor het aanvangsuur van de les. Gelieve deze tijden te respecteren en even buiten te wachten (vb bij het speelpleintje iets verder op het plein) tot 15 min voor aanvang.
De deuren sluiten 15 min na het einduur van de les. Kinderen die later dan 15 min na het einde van les worden opgehaald zullen wachten op hun ouders op de bankjes bij het speelpleintje, iets verder op het pleintje (restaurant Brutal).

Regels ivm meerbeurtenkaarten, stoffenkaarten en waardebonnen:

7. Stoffenkaarten zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald, maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en bij inschrijving van volgende lessen.
Als je een stoffenkaart van 50 euro aankoopt, krijg je er 5 euro gratis stoffenbudget bovenop indien je de volledige 50 euro voor stoffen/materialen hebt gebruikt. Als je een restant van je stoffenbudget gebruikt als lesgeld vervalt de 5 euro gratis stof.

8. Meerbeurtenkaarten en waardebonnen zijn 1 jaar geldig gerekend vanaf de dag van aankoop. Dat betekent dat je 1 jaar de tijd hebt om al je lesdagen te reserveren. Je bent als klant zelf verantwoordelijk om tijdig je lesdagen te reserveren. Madame Tirette stuurt geen verwittiging als je kaart of waardebon bijna ten einde loopt.

Je kan met een meerbeurtenkaart enkel lessen reserveren die op de kalender staan op het moment waarop je meerbeurtenkaart geldig is. Als je kaart vb geldig is tot 31 december, dan kan je ten laatste op 31 december nog reserveren voor alle data die op dat moment op de kalender staan. Je kan met die kaart niet nog verder vooruit reserveren.

9. Meerbeurtenkaarten kunnen niet met meerdere personen aangekocht/gedeeld worden.

Regels ivm privacy

10. Privacyverklaring:
De persoonlijke gegevens die je ingeeft om je in te schrijven worden enkel opgeslagen in de bestanden van Madame Tirette (Mathilde Boussauw). De gegevens worden automatisch bijgehouden net zolang als Madame Tirette onder het btw nr BE0810.946.526 actief is.  
Wil je graag je gegevens laten verwijderen uit de persoonlijke bestanden van Madame Tirette? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@madametirette.be
Je emailadres wordt gebruikt voor onze communicatie ivm met inschrijvingen, betalingen en herinneringen.
Wekelijks worden er herinneringen per mail gestuurd zodat je niet vergeet naar de les te komen. In deze emails zijn de emailadressen zichtbaar van alle deelnemers die naar de les zullen komen. Zo heb je een idee wie naar de les komt, en hoeveel mensen er in de les aanwezig zullen zijn. Enkel in dringende gevallen wordt je telefoonnummer gebruikt. De andere gegevens gebruiken we om een overzicht te krijgen van het profiel van onze klanten, in functie van de inhoud en communcatie wat betreft ons workshops.

11. In tienerworkshops worden er regelmatig foto's getrokken die kunnen worden gedeeld op de facebookpagina of op de website van Madame Tirette. Indien u geen toestemming geeft om foto's van uw kind op sociale media te laten plaatsen, gelieve Madame Tirette hiervan op de hoogte te stellen per mail: info@madametirette.be

 

praktische infoschrijf in