naailessen


 

 

 

 

 

 

 

 

naailessen

 

naaiwerk

Madame Tirette webshop

 

reglement

Gelieve goed de voorwaarden te lezen voor je je inschrijft, dan kom je zeker niet voor verrassingen te staan! Op de regels worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet bij ziekte. Heb je vragen over dit reglement? Stuur gerust een mailtje naar info@madametirette.be

Je kan je alleen inschrijven via de website als je akkoord gaat met dit reglement.

Regels ivm betaling:

1. Je inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld werd betaald.

2. Inschrijvingsgeld wordt nooit terugbetaald, maar atijd omgezet in een tegoedbon.

Regels ivm afwezigheid/verplaatsing/annulatie/ziekte

3. Indien je minimum 48 uur op voorhand verwittigt kan je een workshop waarvoor je ingeschreven bent altijd verplaatsen naar een andere moment naar keuze, of omzetten in een tegoedbon. Die tegoedbon blijft 1 jaar geldig gerekend vanaf de datum van eerste inschrijving.

Madame Tirette vertrouwt erop dat mensen die zich ziek voelen thuis blijven om geen andere mensen aan te steken.

4. Madame Tirette kan beslissen je les te verplaatsen indien je de enige ingeschrevene bent voor die les. In dat geval zal Madame Tirette contact met je nemen en in samenspraak met jou een ander lesmoment bespreken.

Regels ivm te laat/te vroeg komen

5. Sta je vast in de file of kom je te laat door andere omstandigheden? Het is niet noodzakelijk om ons op de hoogte te stellen. We zien wel wanneer je arriveert en helpen je met evenveel plezier verder met het resterende gedeelte van de les.
Jouw les wordt in rekening gebracht, ook als je er maar een deel van hebt kunnen meevolgen, of als je er helemaal niet meer geraakt bent. .

6. Leerlingen zijn welkom vanaf 5 minuten voor het aanvangsuur van de les. Gelieve deze tijden te respecteren en even buiten te wachten (vb bij het speelpleintje iets verder op het plein) tot 5 min voor aanvang.
De deuren sluiten 15 min na het einduur van de les. Kinderen die later dan 15 min na het einde van les worden opgehaald zullen wachten op hun ouders op de bankjes bij het speelpleintje, iets verder op het pleintje (restaurant Brutal). Madame Tirette is niet verantwoordelijk voor kinderen die te laat worden opgehaald.

Regels ivm meerbeurtenkaarten, stoffenkaarten en waardebonnen:

7. Stoffenkaarten zijn 1 jaar geldig. Het resterende bedrag op een kaart wordt nooit terugbetaald maar kan gebruikt worden bij aankoop van stoffen en materialen, niet als inschrijvingsgeld.
Als je een stoffenkaart van 50 euro aankoopt, krijg je er 5 euro gratis stoffenbudget bovenop indien je de volledige 50 euro voor stoffen/materialen hebt gebruikt.

8. Waardebonnen en cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig gerekend vanaf de dag van aankoop. Je bent als klant zelf verantwoordelijk om tijdig je lesmomenten in te plannen. Madame Tirette stuurt geen verwittiging als je kaart of waardebon bijna ten einde loopt. 

De geldigheidsduur van meerbeurtenkaarten, waardebonnen en stoffenkaarten waarvan de geldigheidstermijn (gedeeltelijk) overlapt met de coronastop (14 maart 2020 tot en met 31 dec 2020) worden verlengd met 1 jaar. 

Je kan met een meerbeurtenkaart enkel lessen reserveren die op de kalender staan op het moment waarop je meerbeurtenkaart geldig is. Als je kaart vb geldig is tot 31 december, dan kan je ten laatste op 31 december nog reserveren voor alle data die op dat moment op de kalender staan. Je kan met die kaart niet nog verder vooruit reserveren.

9. Meerbeurtenkaarten kunnen niet met meerdere personen aangekocht/gedeeld worden.

Regels ivm privacy

10. Privacyverklaring:
De persoonlijke gegevens die je ingeeft om je in te schrijven worden enkel opgeslagen in de bestanden van Madame Tirette (Mathilde Boussauw). De gegevens worden automatisch bijgehouden net zolang als Madame Tirette onder het btw nr BE0810.946.526 actief is.  
Wil je graag je gegevens laten verwijderen uit de persoonlijke bestanden van Madame Tirette? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@madametirette.be
Je emailadres wordt gebruikt voor onze communicatie ivm met inschrijvingen, betalingen en herinneringen.
Wekelijks worden er herinneringen per mail gestuurd zodat je niet vergeet naar de les te komen. In deze emails zijn de emailadressen zichtbaar van alle deelnemers die naar de les zullen komen. Zo heb je een idee wie naar de les komt, en hoeveel mensen er in de les aanwezig zullen zijn. Enkel in dringende gevallen wordt je telefoonnummer gebruikt. De andere gegevens gebruiken we om een overzicht te krijgen van het profiel van onze klanten in functie van de inhoud en communicatie wat betreft ons workshops.

11. Tijdens workshops worden er regelmatig foto's getrokken die kunnen worden gedeeld op de facebookpagina of op de website van Madame Tirette. Indien u geen toestemming geeft om foto's van uzelf of uw kind op sociale media te laten plaatsen, gelieve Madame Tirette hiervan op de hoogte te stellen per mail: info@madametirette.be

Maatregelen ivm Corona

12. Wij ontsmetten regelmatig het atelier, de machines en gebruiksmaterialen.
We vragen je handen te ontsmetten of te wassen bij het binnenkomen van het atelier en regelmatig je handen te wassen tussendoor vb zeker na niezen of gebruik van het toilet.
Voel je je verkouden, heb je een loopneus of moet je regelmatig hoesten of niezen? Draag dan een mondmasker, ook al is dit niet meer verplicht.

 

 

praktische infoschrijf in